Aktuálně:

17.09.2013 07:37

NOVĚ NABÍZÍME !

V zájmu ekonomického a ekologického vytížení i v osobní hromadné dopravě (vlakové, autobusové i letecké - pravidelné, sezónní, na dovolenou, zájezdní, mimořádné na různé akce...), nabízíme možnost inzerovat zde on-line ZDARMA společně s běžnými uživateli ve kterékoliv vhodné rubrice dle MENU WEBU dopravcům, kteří celoročně, nebo sezónně chtějí lidem nabídnout SKUPINOVÉ JÍZDENKY se slevou dle SVÉHO PLATNÉHO CENÍKU v rámci pravidelné dopravy, nebo kteří chtějí nabídnout mimořádně i vyšší slevu jízdného na neobsazená místa. Tato nabídka je určena také přepravním společnostem, které provozují např. zájezdovou autobusovou dopravu, dopravu pro cesty na dovolenou (leckdy bývají autobusy i prázdné - při cestě zpět), vč. železniční sezonní prázdninové přepravy, které nabídnou levné letenky pro využití doposud neobsazených míst na dovolenou v letadle (vše myšleno jen pro cestu i pro běžného cestujícího, nesmí být podmíněno pobytem), ale i na významné sportovní, kulturní, odborářské a jiné zájmové... jednorázové akce, pokud tito přepravci nabídnou minimálně 40 % slevu za doposud neobsazené místo pro skupinu a minimálně 30 % pro jednotlivce. Zájemci o takto zrealizovanou zlevněnou dopravu, včetně organizací, zde mohou zdarma zveřejnit svoji poptávku a počkat si, až se jim případně dopravce ozve přes tento web, nebo lépe pro urychlení přímo na uvedený kontakt zájemce. Nabízíme také možnost bezplatné on-line inzerce ve kterékoliv vhodné rubrice SBĚRNÉ TAXISLUŽBĚ s cenou min. o 40 % nižší oproti standardním taxíkům (která je v řadě zemí ekologičtějším a ekonomičtějším doplňkem běžné taxislužby), případně i standardní, nebo smluvní taxislužbě (např. hotelové taxíky), pokud nabídnou slevu při trasách nad 10 km min. 30 % pro více osob a 20 % pro jednotlivce, v městském provozu slevu min. 20 % pro více osob a 10 % pro jednotlivce (vhodné např. pro různé večírky, srazy, rodinné akce apod.), případně za stejných podmínek i firmám, provozujícím odvoz osob s předem sjednanou písemnou smlouvou - např. pro svatby, včetně dnes velmi populárními prodlouženými luxusními limuzínami, a odvoz osob a jejich vozidel po oslavě (kdy řidič požil alkohol a nemůže řídit - někteří lidé tomuto odvozu říkají taxi - drink). Samozřejmostí je i možnost zdarma zveřejněnit poptávku také po těchto službách na těchto stránkách. Nabídku (zájemci poptávku) zde mohou umístit i společnosti (nejen ČSAD), které provozují přepravu osob na objednávku radiobusy, cyklobusy, skibusy, asistentbusy pro tělesně či jinak zdravotně postižené občany..., čímž doplňují v městské, příměstské, nebo i dálkové dopravě pravidelné linky, nebo jsou objednávány na libovolnou trasu. Nejde vždy jen o nejlevnější cenu, ale v tomto případě hlavně o společenský přínos.

Zejména uvítáme zveřejnění alternativních nabídek dopravy nejen s výraznou slevou, ale i ekologicky či jinak společensky příznivým dopadem - taxi a carsharing s ekologickým pohonem (zejména elektromobily, hybridní pohony...), nabídky sběrných taxislužeb, zvýhodněné taxi či jinou dopravu pro seniory, invalidy, školní mikrobusy, odvoz osob a vozidla po oslavě (zamezí příp. nehodám při jízdě pod vlivem alkoholu) apod.

 

Pozn.:  Nabídku, poptávku a odpovědi na ně zaslané mailem a přes menu "Kontaktujte nás"

IGNORUJEME !

  Vaše požadavky odkudkoli kamkoli zveřejníte okamžitě sami on-line přes jednoduchý formulář umístěný vespod (pod příspěvky) příslušné podstránky dle měst...